1
RenderOpsivent.png

Ontdek ons OpsiVent Systeem voor Systeem D ventilatietoepassingen

Ken jij ons OpsiVent Systeem al? Het maakt zowel de rookgasafvoer als luchtaanvoer mogelijk via een innovatief en uiterst efficiënte techniek, waarbij het OpsiVent Systeem bruikbaar is voor Systeem D ventilatiesystemen. Kom dus ook snel deze hoogkwalitatieve rookgasoplossing ontdekken.

Een efficiënt systeem voor concentrische collectieve rookgasafvoer

Een van de meest opvallende kenmerken van het vernieuwde OpsiVent Systeem is de eenvoudige montagemogelijkheid dankzij de concentrische galva elementen. Dit buis-in-buis systeem minimaliseert de noodzaak voor complex slijpwerk ter plaatse, waardoor niet alleen tijd, maar ook ruimte wordt bespaard in de technische koker van het gebouw.

Zo kan het gebruik van het OpsiVent Systeem een indrukwekkende prestaties opleveren in vergelijking met traditionele systemen. Deze tijds- en kostenefficiëntie maken het OpsiVent Systeem niet alleen aantrekkelijk voor bouw- en renovatieprojecten, maar ook voor professionals die streven naar hoogwaardige en snelle installaties.

Een ventilatie systeem dat aan alle hoogste normen voldoet

Wat dit OpsiVent Systeem onderscheidt, is niet alleen zijn gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie, maar ook zijn compatibiliteit met luchtdichtheidsklasse D, volgens de EN 12237 norm. Dit betekent dat het systeem voldoet aan de hoogste normen op het gebied van luchtdichtheid, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen op gebied van rookgasafvoer en ventilatie.

Dat maakt ons OpsiVent Systeem uiterst geschikt voor Systeem D ventilatietoepassingen. Met zijn concentrische opstelling biedt dit systeem een revolutionaire oplossing voor zowel de aanvoer van verse lucht als de afvoer van vervuilde lucht, en dat alles via één binnen- en één buitenbuis.

Wil je graag meer informatie over dit innovatieve concentrische ventilatiesysteem, neem dan gerust verder contact op met Opsinox. Uw partner voor collectieve rookgasafvoer, reken op Opsinox.

Questions about our products?

Contact us