Ontdek de mogelijkheden met dakkappen bij Opsinox

Met een ruim aanbod diverse dakkappen brengt Opsinox steeds nieuwere modellen met een hogere duurzaamheid. Het aanbod dakkappen is heel ruim te noemen met verschillen in materialen, vormen en gebruik. Aangevuld met diverse mogelijke tussenstukken en uitbreidingen. We geven je alvast een overzicht van de verschillende mogelijkheden met ons ruime aanbod dakkappen bij Opsinox.

Voor een ruim aanbod aan dakkappen moet je bij Opsinox zijn

Neem snel contact met ons op voor ons professioneel advies

Dakkappen in allerlei materialen en modellen

Dakkappen zijn beschikbaar in diverse materialen met keuze aan dakkappen in kunststof zoals dakkappen in polyester, maar ook dakkappen in staal, dakkappen in roestvrij staal en aluminium dakkappen zijn mogelijk.  Dakkappen vind je ook in allerlei vormen en modellen. Zo kan men kiezen voor horizontale dakkappen, verticale dakkappen, dakkappen met gecombineerde modellen horizontaal met verticaal, rechthoekige dakkappen, ronde dakkappen, ronde deflector dakkappen en zoveel meer.

Gebruik bij verschillende toepassingen

Daarnaast verschilt het assortiment aan dakkappen ook in de verschillende mogelijk toepassingen. Zo vind je onder meer dakkappen plakplaten voor platte daken, combikappen voor platte daken met een bocht voor aanzuig, combikappen voor hellende daken in combinatie met een indekstuk, combikappen voor platte daken met plenumbak voor aanzuig, indekstukken voor nokuitvoering met eventueel schuine afloop, combikappen met nokuitvoering en ventilatie dakkappen. Afhankelijk van de helling kan gekozen worden voor onder meer dakdoorgangen met een helingshoek van 10 tot 35 graden alsook van 30 tot 45 graden, evenals dakdoorgangen voor platte daken, verticale dakuitmondingen, horizontale geveluitmondingen, horizontale geveluitmondingen met plaat,

Overwegen van verschillende tussenstukken

Daarnaast zijn er ook diverse tussenstukken beschikbaar zoals aluminium dakopstanden, diverse passende topelementen, trekkappen, anti-windkappen en regenkappen. Dakkappen kunnen dus voorzien worden van een regenopvangelement dat water opvangt en door het regenopvangelement de regen afvoert naar het dak of een afwateringspunt. Daarnaast kunnen dakkappen geleverd worden met ongediertebestendig gaas, zodat deze van bovenaan afgeschermd worden tegen vogels en bladeren aan de hand van een gaasrooster.

Diverse accessoires en extra’s bij dakkappen

Verder kunnen dakkappen voorzien worden van extra’s zoals dakkappen met lamellen, dakkappen met doorvoerelementen, dakkappen met tegenconus, dakkappen met verticale uitlaat, dakdoorgangen, doorvoerelementen, stormkragen en regenkragen. Deze dakdoorgangen, dakkragen, dakkappen en dakplaten zijn beschikbaar in diverse materialen, afgestemd op de gekozen en toegepaste schouwen. Zo biedt Opsinox een ruim aanbod met diverse mogelijkheden aan. Neem snel contact met ons op om de beste oplossing te bepalen voor jouw situatie.